Du er landet på Hårkur.dk, det helt rigtige sted at finde Rømer hårkur. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Rømer hårkur tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Rømer Henna hårkur pulver – 100 gr.

  • Mærke: Rømer

Sidste produkt på vores liste er Rømer Henna hårkur pulver – 100 gr. som vi har fundet til 72,- hos Helsebixen.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Henna hårkur pulver 100 gr. er en effektiv behandling af tørt og spaltet hår. Udfør en passende mængde Henna i kogende vand så det danner en tyk grød.
Fordeles jævnt i håret (brug plastikhandsker).
Kom plastik eller folie om håret, så varmen bevares længs…

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Rømer Hårkur på listen er Rømer Henna hårkur pulver – 100 gr. fra Helsebixen.dk med en pris på 72.00. Billigste udvalgte Hårkur er Rømer Henna hårkur pulver – 100 gr. som du kan købe for 72.00 hos Helsebixen.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Rømer Hårkur data og priser er hentet fra 1 butikker (Helsebixen.dk). Alle Rømer Hårkur tilbud er opdateret i dag 04-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Hårkur guides:

Fandt du ikke det rigtige Hårkur blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Hårkur: