Find Hårkur blandt 32+ produkter

Priser og lagerstatus på nedenstående hårkure er senest opdateret i dag (20/07 - 2024) kl. 09:03

Du er landet på Hårkur.dk, det helt rigtige sted at finde hårkure. Vi har udvalgt 32 af de bedste produkter hos 🇩🇰 danske forhandlere lige nu, så du er sikret et godt køb! ✅

OBS: Du kan også bruge vores filtre og sorteringsmuligheder som hjælp til at finde præcis det hårkur tilbud du leder efter. ⭐

Du ser på 32 forskellige hårkure fra 8 forskellige mærker:

Nulstil alle filtre
Billede af Redken All Soft Heavy Cream 250 ml

Redken All Soft Heavy Cream 250 ml

315 kr.

209 kr.

Billede af Olaplex Bond Smoother No. 6 100 ml

Olaplex Bond Smoother No. 6 100 ml

259 kr.

159 kr.

Billede af Zenz Treatment Pure No. 03, 250 ml - Zenz - Haircare - Buump

Zenz Treatment Pure No. 03, 250 ml - Zenz - Haircare - Buump

339 kr.

239 kr.

Billede af John Masters Organics - Nourishing Defrizzer for Dry Hair

John Masters Organics - Nourishing Defrizzer for Dry Hair

310 kr.

195 kr.

Billede af John Masters Dry Hair Nourishment & Defrizzer 23 ml

John Masters Dry Hair Nourishment & Defrizzer 23 ml

310 kr.

199 kr.

Billede af Redken Extreme CAT Hårkur 150 ml.

Redken Extreme CAT Hårkur 150 ml.

225 kr.

149 kr.

Billede af Redken Extreme Strength Builder Plus Mask 250 ml

Redken Extreme Strength Builder Plus Mask 250 ml

315 kr.

209 kr.

Billede af Super 88 Hårkur 150 ml

Super 88 Hårkur 150 ml

169 kr.

145 kr.

Billede af Zenz Oil Treatment Pure No. 97, 100 ml - Zenz - Haircare - Buump

Zenz Oil Treatment Pure No. 97, 100 ml - Zenz - Haircare - Buump

379,95 kr.

245 kr.

Billede af Beauté pacifique hydrating hair mask fugtgivende hårkur 200ml

Beauté pacifique hydrating hair mask fugtgivende hårkur 200ml

199 kr.

129 kr.

Billede af Ecooking Hårkur (250 ml)

Ecooking Hårkur (250 ml)

209,95 kr.

149,95 kr.

Billede af IdHAIR Curly Xclusive Protein Treatment 200 ml

IdHAIR Curly Xclusive Protein Treatment 200 ml

199 kr.

150 kr.

Billede af IdHAIR Curly Xclusive Moisture Treatment 200 ml

IdHAIR Curly Xclusive Moisture Treatment 200 ml

199 kr.

150 kr.

Billede af Depot No. 205 Invigorating Hair Treatment (100 ml)

Depot No. 205 Invigorating Hair Treatment (100 ml)

350 kr.

134,25 kr.

Billede af Id Hair - Curly Xclusive Protein Treatment - 500 Ml

Id Hair - Curly Xclusive Protein Treatment - 500 Ml

419 kr.

319,95 kr.

Billede af Phyto Color Protecting Mask (150 ml)

Phyto Color Protecting Mask (150 ml)

219,95 kr.

184,95 kr.

Billede af Meraki - Hårkur

Meraki - Hårkur

169 kr.

118 kr.

Billede af Hårkur Dry Hair Nourisment & Defrizzer fra John Masters

Hårkur Dry Hair Nourisment & Defrizzer fra John Masters

299 kr.

265,95 kr.

Billede af Uniq One-All-in one  Hair treatment, 150 ml

Uniq One-All-in one Hair treatment, 150 ml

139 kr.

109 kr.

Billede af Id Hair - Curly Xclusive Moisturising Treatment - 500 Ml

Id Hair - Curly Xclusive Moisturising Treatment - 500 Ml

419 kr.

319,95 kr.

Du kigger lige nu på 32 hårkure fra 8 forskellige mærker. Brug filtrene øverst på siden for at indskrænke din søgning, eller klik på linksne her for at gå til den dedikerede brand-side: Beauté Pacifique Depot ID Hair Meraki Revlon Rømer Zenz ecooking

3 gode tips til at få mere ud af dit hår som en del af dit look

Håret udgør ofte en stor del af en persons samlede look. Det er derfor, man kan have svært ved at kende en person, hvis personen pludseligt er gået fra at være langhåret til at være korthåret. Det er også derfor, at det kan gøre en stor forskel, hvis en person bliver klippet og får en ny flot frisure. De fleste lægger mærke til det, da håret spiller en central rolle for looket. Læs mere her, hvor du får 3 gode tips til at få mere ud af dit hår som en del af dit look

1) Sørg for at finde en frisure, der passer dig

Det første du bør gøre er at finde en frisure, der passer dig. Det kan du f.eks. gøre ved at tage ned til din frisør. Frisører har ofte mange gode forslag til, hvilken hårlængde, der kan passe til ens samlede look. Der er nemlig sådan noget som hovedform, halslængde osv. der har betydning for, hvordan det ser ud, når man har forskellige hårlængder. Man kan hurtigt forsvinde væk, hvis ens hår er alt for langt, og andre gange kan man finde en længde, som bare lige passer.

Nogle hårlængder kan komme til at få dig til at se ældre ud end du er, mens andre frisure kan få dig til at se yngre ud. Nogle hårlængder kan også få dig til at se større ud i ansigtet og andre kan være med til at indkredse ansigtet på en måde, der gør, at du kommer til at se mindre ud. Det kan særligt være en fordel, hvis du er lidt overvægtig, og gerne vil have noget hår, der skjuler vægten lidt fra kinderne. Det kan også være omvendt, hvis du har et meget smalt hoved, at det vil være godt med noget hår, der giver lidt mere fylde til hovedet.

2) Plej dit hår, så det ikke kun er flot, når du kommer fra frisøren

Når du er blevet klippet flot, har du ofte et flot hår de første par dage efter dit besøg ved frisøren. Imidlertid bliver håret udsat for mange forskellige former for vind og vejr, og derfor kan det hurtigt komme til at se kedeligt ud. Heldigvis er der noget du selv kan gøre for at få dit hår til at forblive flot. Det du bl.a. kan gøre er at benytte dig af hårkure i dit hår flere gange ugentligt. Der findes mange slags hårkure, som du kan læse mere om online. Nogle vil tilføre håret mere fugtighed.

Den type hårkur er god for dig, hvis hår er blevet meget tørt og kedeligt at kigge på. Andre er med til at reparere håret, hvilket kan være godt, hvis det er ved at være længe siden, du var til frisør, og du mangler at få håret til at se flot ud uden spalter i spidserne. Det er faktisk ikke kun dit hår, du kan pleje på den måde. Du kan også pleje din hovedbund, hvilket er lige så vigtigt. Det kan være en fordel for dig at købe dit hårkur online, da du der kan læse om de mange forskellige hårkure på tværs af mange forskellige forhandlere og udbydere. På den måde bliver du ikke begrænset til at købe et bestemt mærke, eller vejledt ud fra, at sælger ønsker at tjene nogle penge.

3) Vær eksperimenterende med frisuren og forskellige styles

Når du skal til fest, kan du godt gøre noget mere ud af din frisure. Det kan du f.eks. gøre, ved at være eksperimenterende med forskellige former for frisure. Du kan også gå til din frisør, hvis du skal noget helt særligt, og din frisør vil så sætte dit hår op i en flot frisure, der passer til lejligheden. Frisure kan være mange ting. Har du langt hår, kan du sætte håret op på forskellige flotte måder, og hvis du har kort hår, kan du eksperimentere med at bruge voks, som en måde at sætte håret flot på.

Se mere online, hvor du kan blive inspireret til mange forskellige former for frisure, og hvor du samtidigt også kan finde videoer, der guider dig til at lave forskellige frisure. Du kan f.eks. finde guides, der hjælper dig med at lave flotte franske fletninger.

Shoppe hårkuren online? Tre udmærkede argumenter for hvorfor det er en god ide

Her kommer de 3 grunde til at købe hårkure på nettet som vi på hårkur.dk bedste kan lide.

Du kan spare en del penge

Netbutikker har som regel ikke så mange udgifter som almindelige butikker. Og lave omkostninger betyder billige hårkure.

Så når du køber online slipper du for at betale de penge der ellers skulle være gået til husleje, butikspersonale, tilbudsaviser og lign., men kan nøjes med at købe samme produkt til en lavere pris.

Du kan shoppe en hårkur uden stress og jag

At shoppe hårkure kan godt kræve noget koncentration. Man skal være helt sikker på at man vælger den rigtige model, til den rigtige pris. Men koncentration er ikke det man får mest af hvis man vælger at købe sin hårkur i en fysisk butik. Her er der larm, folk der skubber, og 1000 ting der forstyrrer.

Shopper du til gengæld derhjemme er du sikker på at du kan koncentrere dig 100% om dit køb, i fred og ro.

Udvidede returneringsmuligheder

Hvis du skulle gætte, hvor ville du så sige at du havde de bedste rettigheder som forbruger? I en fysisk butik, eller når du køber på nettet? Mange vil nok gætte på at det er den fysiske butik, det virker jo så oplagt når man her har et sted at gå hen at klage hvis der er noget ved ens hårkur man er utilfreds med. Men faktisk er du meget bedre stillet som forbruger når du køber på nettet - du har mere sikkerhed og langt bedre returret.

Vi håber du kunne lide hårkur.dk. Hvis det er tilfældet så besøg også vores anden side rødkløver.dk, den vil du sikkert synes om.

Find det du mangler på hårkur.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 49 produkter fra mere end 33 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 190 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-07-20 09:03:52.

49
Produkter
33
Forhandlere
190
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.